Conference Agenda

July 31 - Aug 1, 2019 / Grand Hyatt New York, NY 10017

Day One

Wednesday, July 31st, 2019

7:30am

Early Entry / Registration Opens

8:00am - 9:00am
60 mins

Breakfast

9:00am - 9:15pm
15 mins

Welcome Remarks

Scott Silverman
Co-Founder @ CommerceNext

9:15pm - 9:35pm
20 mins

Keynote

Deconstructing Today's Digital-First Consumer

9:40am - 10:00am
20 mins

Keynote

Measuring Up: How 100+ Leading Retailers Are Investing in Digital Commerce

Katrina Gosek
VP, Product Strategy, Oracle CX Cloud

Alistair Galbraith
Senior Director, CX (Cloud) Innovation Lab @ Oracle

10:00am - 10:20am
20 mins

Break

10:20am - 10:50am
30 mins

Panel

Unlocking the Secrets to Loyalty and Retention

Moderator: Scott Ableman / SVP Marketing, Americas @ GTT

Andrea Zaretsky
SVP, Client Engagement @ Sephora

Sunil Kaki
SVP of Marketing @ Thrive Market

Liesel Walsh
VP, CRM, Loyalty and Insights @ Party City

Lewis Gersh
CEO @ PebblePost

10:55am - 11:25am
30 mins

Panel

The Balancing Act: Brand vs Performance Marketing

Moderator: Sean Finnegan / Partner @ Chameleon Collective

Tom Montgomery
Founder & CMO @ Chubbies Shorts

Emily Frankel
VP, Marketing @ Jet.com

Carrie Ask
Brand President @ Men's Wearhouse

Matt Gilbert
CEO @ Pepperjam

11:25am - 12:05pm
40 mins

Roundtable Discussions

12:05pm - 1:05pm
60 mins

On the Menu: Networking & Lunch

1:05pm - 1:25pm
20 mins

Keynote

Purple & The Power of Brand Storytelling

Joe Megibow
CEO @ Purple

1:30pm - 1:50pm
20 mins

Keynote

Personalization as a Full-Funnel Strategy: How to Do It At Scale

Joe Yakuel
Founder & CEO @ Agency Within

Mike Lackman
CEO @ Trade Coffee

1:50pm - 2:10pm
20 mins

Break

Breakout Sessions

Breakout Theme: Elevating Marketing Fundamentals

2:10pm - 2:30pm
20 mins

Session 1

Track: Scaling Core Marketing Channels

Next Generation Facebook & Instagram Marketing for Retail

Kevin St. John
Industry Manager, Retail @ Facebook

Milton Pappas
Chief Digital Officer @ RTW Retailwinds, Inc. (formerly New York & Company)

Conor Ryan
Co-Founder & CIO @ StitcherAds

Track: Storytelling & Organic Marketing

Organic Social

Emily Culp
President @ CoverFX

Track: Retention & Customer Lifetime Value

Personalized Promotions for Subscriber Growth: A Headspace Success Story

Dan Kessler
VP Business Development @ Headspace

2:45pm - 3:05pm
20 mins

Session 2

Track: Scaling Core Marketing Channels

The Hidden Co-opportunity: Scaling Product Ads Through Collaboration

Track: Storytelling & Organic Marketing

Storytelling on Facebook & Instagram

Track: Retention & Customer Lifetime Value

After the Buy Button: CLTV Leakage and Why Marketing Should Own the Customer Experience

3:20pm - 3:40pm
20 mins

Session 3

Track: Scaling Core Marketing Channels

Amazon: The Five Steps to Sales Growth

Track: Storytelling & Organic Marketing

Paying-for-Performance Partnerships with Influencers and Partners

 

Track: Retention & Customer Lifetime Value

From the Ground Up: Using Data to Build a Brand

Michael Harris
Senior Enterprise Sales Director @ Custora

Vadim Grinberg
VP Consumer Growth & Insight @ Dagne Dover

3:55pm - 4:15pm
20 mins

Session 4

Track: Scaling Core Marketing Channels

The Science of Path to Purchase in a Customer-Obsessed World

Julie Lyle
Former CMO @ Walmart, Prudential, Barnes & Noble

Shawn Schwegman
Co-Founder @ DemandJump

Track: Storytelling & Organic Marketing

Influencers

Track: Retention & Customer Lifetime Value

Engaging On-The-Go Shoppers with Mobile

Brian Long
CEO @ Attentive

Allie Egan
President @ Cynthia Rowley

4:15pm - 4:35pm
20 mins

Break

4:35pm - 5:05pm
30 mins

Panel

Getting Under the Hood with Attribution

Moderator: Rick Egan / SVP, Marketing @ US Autoparts

Geoffrey Sanders
Senior Vice President, Growth @ Casper

Barkha Saxena
Chief Data Officer @ Poshmark

Stephen Kuhl
Co-Founder & CEO @ Burrow

Scott Gifis
President @ AdRoll

5:10pm - 5:30pm
20 mins

Keynote

Winning in the Performance Marketing Jungle

 

Day Two

Thursday, August 1st, 2019

7:30am

Early Entry / Registration

8:00am - 9:00am
60 mins

Breakfast

Sponsored by D3 NYC

9:00am - 9:10am
10 mins

Welcome Remarks

Veronika Sonsev
Co-Founder @ CommerceNext

Jon Mandell
SVP, Membership Marketing & Global Ecommerce @ WW (Weight Watchers Reimagined)

9:10am - 9:30am
20 mins

Keynote

Why Customer Experience is The Ultimate Marketing Tool

Ali Weiss
SVP of Marketing @ Glossier

9:35am - 9:55am
20 mins

Keynote

How Mastering Retention Can Fuel Acquisition

Pini Yakuel
CEO @ Optimove

Elisha Singh-Kramer
Lifecycle Marketing Manager @ Talkspace

9:55am - 10:20am
25 mins

Break

10:20am - 10:40am
20 mins

Keynote Fireside Chat

Adapting Traditional Retail for Today's Digital Customer

Denise Incandela
Head of Fashion Group @ Walmart

Interviewed by Sarah Nassauer
Reporter for Wall Street Journal

10:45am - 11:15am
30 mins

Panel

Level Up the Foundations: Search, Social & Video

Moderator: Emily Hickey / Founder @ Chief Detective Growth Consulting

Jason Nickel
VP of Marketing and Creative @ GREATS

Sarmad Saghir
VP of Acquisition @ Adore Me

Raj De Datta
CEO @ Bloomreach

11:15am - 12:00pm
45 mins

Roundtable Discussions

12:00pm - 1:00pm
60 mins

On the Menu: Networking & Lunch

1:00pm - 1:25pm
25 mins

Keynote

How to Create A Test & Learn Culture Without Fear

Laura Jones Joukovski
CMO @ TechStyle Fashion Group

1:25pm - 2:00pm
35 mins

Panel

The Ingredients of a Successful Marketing Team

Moderator: Kieran Luke / GM Credentials @ General Assembly

Micky Onvural
CEO @ Bonobos

Ben Harrell
Chief Marketing Officer @ Priceline

2:00pm - 2:15pm
15 mins

Break

Breakout Sessions

Breakout Theme: The Next Marketing Frontier

2:15pm - 2:35pm
20 mins

Session 1

Track: Traditional Media: What's Old is New

Driving Growth with TV: Linear or Streaming?

Philip Inghelbrecht
CEO @ Tatari

Matt Gehring
Vice President, Growth @ Rothy's

Track: AI & Marketing Automation

CDP & Customer Segmentation

Track: The Future of Marketing & Ecommerce

Creating Immersive Customer Experiences Using AR & 3D Rendering

2:50pm - 3:10pm
20 mins

Session 2

Track: Traditional Media: What's Old is New

Radio & Podcasts

Track: AI & Marketing Automation

Boost ROI with Streaming, Social and Programmatic Automation

Justin Hayashi
President & Co-Founder @ New Engen

Brian Fesen
Head of Marketing @ Mack Weldon

Track: The Future of Marketing & Ecommerce

New Payment Tech

Gaurav Agarwal
SVP, Growth & Strategy @ Molekule

Jennifer Bennett
Senior Director, Sales @ Affirm

3:25pm - 3:45pm
20 mins

Session 3

Track: Traditional Media: What's Old is New

Store as a Marketing Platform

Track: AI & Marketing Automation

Messaging Automation

Track: The Future of Marketing & Ecommerce

Creating Buyer Co-ops to Better Understand Customers

Sam Yagan
CEO @ ShopRunner

4:00pm - 4:20pm
20 mins

Session 4

Track: Traditional Media: What's Old is New

Direct Mail for the Digital Age: Personalized and Attributable Physical Mail at Scale

Tatiana Afanasyeva
Head of Marketing & Growth @ Lob

Track:AI & Marketing Automation

Personalization: How to Prep Your Tech Stack for Changing Consumer Demands

Andrés Modak
Co-Founder @ SNOWE

Track: The Future of Marketing & Ecommerce

Voice & Chat

4:20pm - 4:35pm
15 mins

Break

4:35pm - 5:00pm
25 mins

Keynote

In-Store Experience is the Future of Retail

Rachel Shechtman
Founder, STORY & Brand Experience Officer @ Macy's

5:00pm - 5:30pm
30 mins

The CommerceNexty's

Peer-Reviewed Awards Recognizing Marketing Achievements for Retailers & DTC Brands

MC: Yao Huang / Founder @ The Hatchery

5:30pm - 6:30pm
60 min

Closing Reception